laupäev, 20. aprill 2013

Kana-šampinjoni pasta

Üks kiiresti valmiv, lihtne ja maitsev pala, mis meie pannilt kadus hetkedega. Õnneks sain viimase "jupi" veel pildile püütud.
Tavaliselt eelistan kanapasta tegemisel pennesid, kuid sel korral asendasin need kapis leiduvate maccheronide ehk (toru)sarvekestega. Tulemus täpselt sama maitsev!


Mida ja kui palju?

- 300-350 g kanafileed
-  2 küüslauguküünt
- 200 g šampinjone
- 2 väiksemat paprikat
- 150-200 ml kohvikoort
- 100 g riivjuustu
- 3 peotäit pastat
- maistestamiseks kanamaitseainet (mina kasutasin karriga varianti- annab toidule kaunist kuldset jumet)

Kuidas toimetada?

Pane pasta rohke veega keema. Lisa maitse järgi soola. Jälgi pakil olevat aega keetmiseks (ning pea sellest toimetuste käigus ka kinni- kui end unustad ja pasta liigselt pehmeks keeb, ei tule roa lõpptulemus suurem asi).

Lõika kanafilee parajateks tükkideks, küpseta keskmisel kuumusel õlitatud pannil. Lisa küüslauk (Kel viitsimist, hakib. Mina kasutan enda vaeva säästmiseks küüslaugupressi).
Maitsesta kanamaitseainega.

Tükelda paprika ning lisa pannile kana juurde, aeg-ajalt segades.Seejärel lõigu šampinjonid ja lisa samuti pannile teiste koostisainete juurde. Prae segu pannil keskmisel kuumusel mõni minut, aeg-ajalt segades.

Lisa pannisegule juurde külma veega läbi pestud ja kurnatud pasta. Seejärel vala juurde kohvikoor ning riivjuust, sega!

Serveeri kohe!

Amps!

1 kommentaar:

  1. ᐉ Best online casino site ᐉ Trusted & Honest Reviews
    Discover ☆ Best online casino site ➜ Trusted & Honest Reviews ✓ Signup Offers from ➜ Experts 카지노사이트luckclub ➜ Check for all the Trusted

    VastaKustuta